LA LOGGIA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 25 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij La Loggia. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 20:49 Pizza's waren heel miniem belegd en helemaal door elkaar geschud. Dit zijn we niet gewoon van La Loggia, als dit nogmaals voorkimt, zullen we er niet meer bestellen.
21 sep 2022 om 21:52 Dit gerecht(pasta) was niet echt smakelijk... Enkel de pesto kon je proeven.
5 sep 2022 om 10:01 Beste glutenvrije & lactosevrije opties qua pizzalevering in regio Mechelen. Maar dat maakt niet dat ze even lekker zijn als een "gewone" pizza natuurlijk. Ook de niet-pizza gerechten (pasta's, osso bucco, enz) zijn zeker lekker.
2 sep 2022 om 20:21 Perfecte bezorgingstijd. Pizza’s beschikken over een lekkere deeg en heerlijke toppings. Een echte aanrader!
19 aug 2022 om 21:48 Harde pizzas wel goed van smaak maar wat we vraagde kregen we niet . Gebeld en door verwezen naar take . Maar nix reactie gekregen . Met gevolg 4x pizza 62€ en nog honger . Zo echter geen aanrader.!
21 mei 2022 om 17:37 Als jullie een promotie rond gratis leveren maken, kom dan aub uw belofte na!
20 mei 2022 om 11:18 Delivery: time was okay. Food: Toppings are good but you need to work on your doug, too fine and crunchy like a breadstick. I prefer pizza with a little more base and thick edges.
12 mei 2022 om 19:51 Weer zeer lekker
2 apr 2022 om 23:08 Heel erg lekker deeg, snelle levering. Enig minpuntje: pizza Quattro stagioni redelijk karig bedekt met artisjok/champignon. Olijven, ham en kaas zeker wel aanwezig.
5 mrt 2022 om 10:48 Als ik een pizza "prosciutto" bestel waar de menu vermeldt "tomaat, mozarella, ham", dan verwacht ik niet dat ik een pizza bomvol champignon krijg. Gelieve de menu en ingrediënten deftig te noteren voor zij met allergiëen. Voor de rest goed in orde.
12 feb 2022 om 18:28 Het eten was superlekker, maar de bezorging was een halfuur na de langst vermelde duur, waardoor ik te laat naar een afspraak moest vertrekken. Kan gebeuren, maar een seintje was handig geweest.
11 feb 2022 om 21:00 Op tijd bezorgd. Eten oké.