LA LOGGIA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 28 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij La Loggia. Meer weten? Ontdek meer

11 jan 2023 om 22:35 Italiaanse toppizza
9 dec 2022 om 22:31 Pas om 22 u avond eten hebben als je om 20 u besteld hebt en toen 50 minute bezorgtijd aangegeven werd is niet ok. Lag niet aan het restaurant maar aan take Away die de drivers blijkbaar niet goed kan inzetten.
1 okt 2022 om 20:49 Pizza's waren heel miniem belegd en helemaal door elkaar geschud. Dit zijn we niet gewoon van La Loggia, als dit nogmaals voorkimt, zullen we er niet meer bestellen.
21 sep 2022 om 21:52 Dit gerecht(pasta) was niet echt smakelijk... Enkel de pesto kon je proeven.
5 sep 2022 om 10:01 Beste glutenvrije & lactosevrije opties qua pizzalevering in regio Mechelen. Maar dat maakt niet dat ze even lekker zijn als een "gewone" pizza natuurlijk. Ook de niet-pizza gerechten (pasta's, osso bucco, enz) zijn zeker lekker.
2 sep 2022 om 20:21 Perfecte bezorgingstijd. Pizza’s beschikken over een lekkere deeg en heerlijke toppings. Een echte aanrader!
19 aug 2022 om 21:48 Harde pizzas wel goed van smaak maar wat we vraagde kregen we niet . Gebeld en door verwezen naar take . Maar nix reactie gekregen . Met gevolg 4x pizza 62€ en nog honger . Zo echter geen aanrader.!
21 mei 2022 om 17:37 Als jullie een promotie rond gratis leveren maken, kom dan aub uw belofte na!
20 mei 2022 om 11:18 Delivery: time was okay. Food: Toppings are good but you need to work on your doug, too fine and crunchy like a breadstick. I prefer pizza with a little more base and thick edges.
12 mei 2022 om 19:51 Weer zeer lekker
2 apr 2022 om 23:08 Heel erg lekker deeg, snelle levering. Enig minpuntje: pizza Quattro stagioni redelijk karig bedekt met artisjok/champignon. Olijven, ham en kaas zeker wel aanwezig.