LA LOGGIA

LA LOGGIA La Loggia

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 14 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij La Loggia. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 17:37 Als jullie een promotie rond gratis leveren maken, kom dan aub uw belofte na!
20 mei 2022 om 11:18 Delivery: time was okay. Food: Toppings are good but you need to work on your doug, too fine and crunchy like a breadstick. I prefer pizza with a little more base and thick edges.
12 mei 2022 om 19:51 Weer zeer lekker
2 apr 2022 om 23:08 Heel erg lekker deeg, snelle levering. Enig minpuntje: pizza Quattro stagioni redelijk karig bedekt met artisjok/champignon. Olijven, ham en kaas zeker wel aanwezig.
5 mrt 2022 om 10:48 Als ik een pizza "prosciutto" bestel waar de menu vermeldt "tomaat, mozarella, ham", dan verwacht ik niet dat ik een pizza bomvol champignon krijg. Gelieve de menu en ingrediënten deftig te noteren voor zij met allergiëen. Voor de rest goed in orde.
12 feb 2022 om 18:28 Het eten was superlekker, maar de bezorging was een halfuur na de langst vermelde duur, waardoor ik te laat naar een afspraak moest vertrekken. Kan gebeuren, maar een seintje was handig geweest.
11 feb 2022 om 21:00 Op tijd bezorgd. Eten oké.
14 jan 2022 om 21:37 Één van de beste Italiaanse restaurants. Fantastische pasta’s aan democratische prijs.
30 dec 2021 om 21:17 Lekkere pizza